Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - DBFS Nieuws - Bijzonder informatieve middag bij Stal Hans Dings

Bijzonder informatieve middag bij Stal Hans Dings

Deze middag met als hoofdzaak Hunters stond te boek als zeer leerzaam voor onze leden. Met heldere uitleg van Hans Dings en Coen Wijlaars over exterieur, beweging, instelling en fokkerij.

Hunters zijn moeilijk te fokken en zo mogelijk nog moeilijker te vinden op de diverse concoursen die Stal Dings afgaat. Opvallend voor hunters zijn de karakters, vlakke bewegingen en geregeld Duitse afstammingen. Daarnaast vinden we ook vaak een scheut dressuurbloed terug in de pedigree. Het bloed vanonder andere Sandreo, Florestan en Carolus II wordt benoemd als opvallende leveranciers van Hunters.

Ook verzorgde Hans Dings een rondleiding over het bedrijf en sprongen enkele jonge paarden in vrijheid om nog eens extra de aandachtspunten van de huntersport te belichten.

Al met al een goede, leerzame en gezellige bijeenkomst waar de gastheren open stonden voor discussie en de leden met hun vragen en gedachten terecht konden!


dbfs.excursie.stalhansdings.2015 

DBFS.ExcursieStalDings.2015.Hunters.jumpinghorses

 

 

DBFS.paardenfokken,excursie.hansDIngs.2015 DBFS.paardenfokken.excursieHansDIngs.2015 DBFS.showjumpers.hunters.stalDings.excursie.2015 DBFS.stalDings.excursie,paarden.sportpaarden.fokkerijPaarden DBFS.stalHansDings.excursie2015.Hunters. DBFS.visite.stalDings2015