Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - DBFS Nieuws - Dubbelbezoek Hengstenhouderij van Bommel en Stal Keizersberg

Dubbelbezoek Hengstenhouderij van Bommel en Stal Keizersberg

Op zondag 13 augustus hebben wij een bezoek aan twee interessante adressen in Brabant gepland. We bezoeken deze dag Hengstenhouderij van Bommel en Stal Keizersberg. Dat belooft een dag vol Branbantse gezelligheid en fokkers met visie.

Hengstenhouderij van Bommel
We beginnen de dag met een bezoek aan Hengstenhouderij van Bommel. Het bedrijf van DBFS-leden Claartje Ruis en haar man Theo Alders. Zij zullen ons hun bedrijf laten zien en vertellen hoe het is ontstaan. Zij hebben een aantal interessante veulens lopen die zij graag aan ons laten zien. We sluiten dit onderdeel van het programma met een typisch Brabantse warme snack.

Stal Keizersberg
De volgende die wij zullen bezoeken is self made man Jos van Deurzen van de Stal Keizersberg. Hij verwelkomt ons op zijn bedrijf in De Mortel. Een jaar geleden nam hij de volledige fokkerij van Peter Rinkes en zijn vrouw Anne Miek over. Zij spelen een adviserende rol in het bedrijf. Zij zullen samen met Jos vertellen over hun visie op fokkerij. De heer Cor Loeffen is uitgenodigd om de paarden op het bedrijf toe te lichten.

20280663_1406391356115423_6361080545331139751_o

Programma
We beginnen de dag om half 12 bij Hengstenhouderij van Bommel in Aarle-Rixtel.
Rond 1 uur zijn we bij Stal Keizersberg in De Mortel.

Aansluitend organiseren wij een barbecue. Voor DBFS leden is deze gratis (max. 2 personen). Niet-leden betalen €25 p.p.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@dbfs.nl