Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - DBFS Nieuws - Buitenlandse trip: Dublin Horse Show 2018

Buitenlandse trip: Dublin Horse Show 2018

Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 augustus organiseert de DBFS – exclusief voor haar leden – een trip naar de Dublin Horse Show. Tijdens dit event komen sport en fokkerij dicht bij elkaar. ​

Op vrijdag en zaterdag worden diverse internationale springrubrieken verreden met o.a. de Nations Cup. Als afsluiting van de Horse Show bezoeken we op zondag de Longines International Grand Prix of Ireland.
Op maandag maken we gezamenlijk een trip door Ierland om fokkers te bezoeken. ’s Avonds reizen we weer af richting airport.

Reisschema
Op vrijdag 10 augustus vliegen we om 7.45 uur met KLM van Amsterdam naar Dublin.
Op maandag 13 augustus vliegen we om 20.45 uur weer terug naar Amsterdam. De geplande aankomsttijd van deze vlucht is 20.40 uur.
We zijn druk bezig het programma van het weekend compleet te maken. Zo gauw er meer van het programma bekend is zullen we u hierover informeren.

Kosten
Omwille van de te reserveren vliegtickets vragen wij een aanbetaling van €250 euro per persoon. De totaalprijs voor vliegtickets, vervoer, showtickets, ontbijt en logies komen op €550. Diner en lunch zijn voor eigen rekening. De kosten voor de hotelovernachtingen zijn gebaseerd op een kamer voor twee personen. Het is mogelijk twee aparte bedden te reserveren. Wilt u alleen op een kamer slapen dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Let op; deze prijs is onder voorbehoud van grote prijswijzigingen voor hotel en vliegtickets.

Aanmelden
Om (betaalbare) vliegtickets voor iedereen te garanderen is het van belang dat wij deze zo snel mogelijk boeken. Wij vernemen graag z.s.m. of u met ons mee gaat. Stuur een mail naar info@dbfs.nl met uw gegevens. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken (20) beschikbaar voor deze reis. Per DBFS-lidmaatschap geldt dat er zich twee personen kunnen inschrijven.

Aanmelden kon tot donderdag 21 juni maar hoe eerder hoe beter. Aanmelden is NIET meer mogelijk.

supreme_champion