Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - Elite predikaat voor Kerlouan-STRH.

Elite predikaat voor Kerlouan-STRH.

Stephan & Evelien Haarman

Kerlouan-STRH.
De Bordeaux dochter Kerlouan-STRH. scoorde gisteren mooie punten tijdens haar Ibop in Brummen. Het fokprodukt en tevens nog in eigendom van de heren J.B.J.M. Streppel en Stephan Haarman scoorde een totaal van 77 punten met o.a. een 8,5 voor de rijbaarheid.

Kerlouan-STRH. is er altijd. Zodra je op stapt dan is ze er voor je zegt amazone Lotte Schippers. In de omgang is ze echt super braaf en heel nuchter. Eenmaal onder het zadel toont ze haar wil om te werken. Echt een heel fijn paard en elke dag weer een genot om mee te werken.

Kerlouan-STRH. is gefokt uit de onlangs overleden Jazz merrie Toulouse. Ze is drachtig van hengst Just Wimphof (v. De Niro). Streppel en Haarman geven aan blij te zijn deze merrie nog in het bezit hebben en hopen met Kerlouan-STRH. de fokkerij van Toulouse voort te kunnen zetten.

Genua TC
De charmeur zoon Genua TC eveneens gefokt uit Toulouse wist donderdag al de winst te pakken in de lichte tour tijdens de subtopwedstrijd in Uden. In deze zwaar bezette rubriek scoorde Genua TC onder amazone Jeanine Nieuwenhuis 72,79% en bleef daarmee ruim de nummer twee voor met 70,88%. De combinatie heeft daarmee net als Governor (Totilas x Orleans) en Adelinde Cornelissen een ticket op zak voor Jumping Amsterdam.