Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - 3 hengstveulens fam Voort

3 hengstveulens fam Voort

Maatschap Voort

Groot en stoer hengstveulen; Zirocco Blue VDL x Heartbreaker x Indorado. Moeder Very Nouvelle is prestatie. Bracht al de gekeurde hengst Easter Boy 1.50m (v.Presley Boy) en de recent aangewezen hengst Led Zeppelin V&V VDL( v.Diamant de Semilly). Daarnaast is zij moeder van Goldrush V&V (v. Clinton) 1.40m en Chevelle (v. Verdi) 1.50m. Volle zus van Very Nouvelle is ook prestatie, zij is o.a. de moeder van Vinci de Beaufour 1.60m (v. Diamant de Semilly) onder Yves Houtackers.

chique hengstveulen van Impressive VDL x Carrera VDL x Heartbreaker x Indorado. Voor deze merrie het eerste veulen. Zelfde moederlijn als bovenstaande veulen.

Royaal en mooi gebouwd hengstveulen; Arezzo VDL x Namelus x Fuego du Prelet. Moeder Elascha bracht al de zeer talentvolle Ilascha V&V (v. Zambesi) en is zelf een zus van Zenith SFN. Hoge verwachtingswaarde!