Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - Oberlottie W (Verdi*Emilion)naar Borculo

Oberlottie W (Verdi*Emilion)naar Borculo

Peter en Jose van Wegen

Oberlottie W vader Verdi gaat naar de Elite veiling Borculo catalogus nr. 48. Dit prachtige bruine merrieveulen komt uit de elite merrie Berlottie W van Emilion. Deze Berlottie W is ook de moeder van de goedgekeurde Z hengst King Toulon W. Daarna komt de beroemde merrie ELOTTIE W (Ramiro). Deze ELOTTIE W is de moeder en grootmoeder van maar liefst acht 1.60 paarden, vijf 140-150 paarden en vier prestatiemerries. Ze is ook de oma van Vindicat W ,winnaar olympisch teamgoud in Londen.
Een prachtig veulen van de geweldig harde Verdi in combinatie met een moederlijn om van te watertanden. Een unieke kans om een merrieveulen uit deze sportstam aan te kopen.