Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - Cumano x Vigo D’arsouilles (Kinky Music)

Cumano x Vigo D’arsouilles (Kinky Music)

Marcel Borger

Afgelopen 4 maand 3x icsi gedaan met Kinky Music. En een bijzonder resultaat behaalt, van de in totaal 45 follikels die opgestuurd waren naar Italië, hebben we in totaal 15 Embryo’s. 6 x Cumano, 4 x Chacco Blue en 5 x Emerald. Inmiddels is 1 embryo terug geplaatst in een eigen draagmerrie en dit is succesvol verlopen. Als alles mee mag zitten verwachten we dus eind januari 2021 een veulen van Cumano x Vigo D’arsouilles uit kinky music. En de draagmerrie is een door ons zelf gefokte cidane x clinton merrie. Kinky zelf lijkt het de gewoonste zaak van de wereld te vinden, ongelooflijke bijzondere merrie…
word vervolgd……….