Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - High Big Andi K verhuisd naar de stallen van Michael Greeve

High Big Andi K verhuisd naar de stallen van Michael Greeve

Cees Klaver

De door Cees Klaver gefokte hengst High Big Andi K (Big Star Jr KZ x Andiamo ) is na succesvol tot en met 1,30 niveau te zijn opgeleid voor de basissport door Berry Wagenaar, gaat nu verder onder het zadel van Michael Greeve. De kleinzoon van Olympisch Kampioen Big Star is de afgelopen jaren ook ingezet voor de fokkerij van Stal Klaver en diversen van zijn nakomelingen worden binnenkort zadelmak gemaakt. Michael heeft meerdere paarden voor Cees opgeleid tot het hoogste niveau, waaronder Taloubetdarco, deelnemer aan de Olympische Spelen van Rio 2016. Ook de vader van High Big Andi K; Big Star Jr KZ, is door Michael opgeleid tot Grand Prix niveau.
Lees verder op: https://www.horsevideo.nl/dekhengsten/high-big-andi-k/