Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Fokkersnieuws - Big Star Jr KZ nr 1 Hippomundu Power Ranking leeftijd categorie 8-12 jaar

Big Star Jr KZ nr 1 Hippomundu Power Ranking leeftijd categorie 8-12 jaar

Cees Klaver

Er bestaan verschillende manieren om de invloed van een dekhengst te berekenen: prijzengeld van alle nakomelingen, gemiddelde prijzengeld van de nakomelingen, winstpercentage van de nakomelingen, … Hippomundo lanceert de Hippomundo Power Value waarin het niveau van alle nakomelingen wordt berekend.
In de leeftijd categorie van 8 -12 jaar scoort de door Cees Klaver gefokte hengst Big Star Jr K Z ( Big Star x Krista), met een minimum van 25 nakomelingen in de leeftijd van 5-8 jaar, de beste internationale resultaten de eerste plaats. Overzicht en meer info over Big Star Jr KZ ook te vinden op de website www.stalklaver.nl