Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - In the spotlight - Albert en Monique Koobs

Albert en Monique Koobs

Albert en Monique Koobs runnen samen Stal Koobs. Hier fokken zij privé met twee merries. “Ons doel is om mooie, bovengemiddelde en gezonde springpaarden te fokken voor de (top)sport. Wij fokken met een stam waar sport in verankerd zit, zowel bij merrie als hengst.” Golden Eye K (ster prok sport Quality Time TN x Habsburg) is hun beste merrie, dit jaar kreeg zij een hengstveulen van Mumbai van de Moerhoeve.

“Ieder jaar probeer je kritisch te kijken naar de merrie en de beschikbare hengsten. Beide merries zijn door ons zelf naar het sportpredikaat gereden. Dus we moeten open staan voor de sterke en minder sterke punten van de merrie en nafok. Waardoor we ieder jaar een verbetering krijgen ten opzichte van het jaar ervoor.”

Neem voor meer informatie contact op met Albert en Monique Koobs
E-mail stalkoobs@gmail.com
Telefoonnummer: +31(0)6-15951294

20200506153332_img_6163

Philippe’s Power of Gold, Mumbai van de Moerhoeve x Quality Time TN. Foto: Stal Koobs

galaxy-k-met-albert-dbfs

Galaxy K, Elite, Sport springen, met daarvoor 3x prestatie in de stam. Foto: Stal Koobs

inshot_20200522_151222461

Golden Eye K, Ster, Sport springen, PROK, met daarvoor 4 x prestatie. Foto: Stal Koobs

Foto’s: Stal Koobs