Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - In the spotlight - Nicole Barendregt Ros

Nicole Barendregt Ros

We trappen af met Nicole Barendregt Ros. Deze Noord-Hollandse onderneemster fokt privé met een á twee merries per jaar.  Ze is sinds 2017 lid van de DBFS. Haar doel is om vooruit te gaan in de fokkerij en een modern sportpaard met capaciteiten voor het hogere werk te fokken. Daarom wil ze eigenlijk alleen de merries aanhouden, ook al is dat soms moeilijk.

Nicole vindt Tripolie V (Preferent, Prestatie Calvados X Equador)haar beste merrie, zij heeft al eens een Vion-winnaar en twee 1.60 paarden gebracht. “We hebben op dit moment een hele fijne driejarige bloederige Grandorado uit Tripolie V. Vorig jaar hebben wij er dan ook voor gekozen om nog een keer terug te dekken met Grandorado en gelukkig hebben we nu een merrieveulen.”

“Verder heb ik hoge verwachtingen van Hind V (Elite, PROK, Sport Mylord Cartago x Van Gogh x Animo) haar moeder Dena Sienne springt op dit moment op 1.60-niveau en liep in 2017 het EK mee bij de junioren. Hind V zelf loopt op 1.40-niveau. We hebben haar eenmalig gespoeld waar we nu een tweejarige Balou du Rouet merrie van hebben. En dat is toch echt wel een aparte in alle opzichten!”

Neem voor meer informatie contact op met Nicole Barendregt Ros
E-mail: nicole@ruiterendier.nl
Telefoonnummer: 06-83655440

grandorado-veulen-2020

Grandorado X Equador X Calvados merrieveulen van 2020

hind

Hind V Mylord Carthago X Van Gogh X Animo

myberostar

Myberostar driejarige Grandorado ruin.

Foto’s in eigendom van Nicole Barendregt Ros