Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - DBFS Nieuws - DBFS zet fokkers in the spotlight

DBFS zet fokkers in the spotlight

Het is een rare tijd. We mogen geen evenementen organiseren of bezoeken, de sport ligt stil, het keuringsseizoen verloopt anders dan we gewend zijn en er komt geen tot weinig bezoek op het pad. Het is daarom nu belangrijker dan ooit om goed zichtbaar te zijn op internet en sociale media.

De DBFS helpt haar leden hier graag een handje mee. Wij willen al onze leden in de spotlights zetten op onze Facebook-pagina en de site. Informatie hierover ontvangen leden via de mail. We kijken uit naar mooie fokkersverhalen!

De teksten worden ook op de site gepubliceerd.
De categorie ‘in the spotlight’ vindt u hier.

Schermafbeelding 2020-05-28 om 12.03.38