Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Nieuwsoverzicht - Agenda - Symposium: Ranking The Stars

Agenda DBFS Activiteiten

17 November

Symposium: Ranking The Stars


Schermafbeelding 2018-10-15 om 21.43.40

Met gastsprekers uit fokkerij, handel en sport!

Had iemand kunnen zien aankomen dat dsp Alice en Simone Blum wereldkampioen zouden worden in Tyron? En wat denkt u bijvoorbeeld van de uitslag bij het WK jonge springpaarden, was dit op voorhand te voorspellen? Wanneer is een paard goed genoeg? Hoe komt een paard tot een kampioensprestatie? Samen met onze deskundige Jan Breukink gaan wij tijdens ons jaarlijkse symposium op zaterdag 17 november a.s. op zoek naar een antwoord op die vragen.

Tijdens deze leerzame middag zal de top tien van de WBFSH-ranking op zijn Jan Breukink’s worden uitgeplozen en toegelicht; grondig en uitgebreid. Zoals u van ons gewend bent hebben we een aantal professionals gevraagd plaats te nemen in ons panel van deskundigen. Handelaar Hank Melse en KWPN-inspecteur Henk Dirksen sluiten aan.

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: Waarom zijn deze paarden nu zo hoog geëindigd in de topsport? Hoe belangrijk zijn elementen als het exterieur, moederlijn en sportprestaties van familieleden? Maar ook de opfok, voer, het zadelmak maken, opleiding en training komen aan bod. Aan de hand van oud en nieuw beeldmateriaal, statistieken en pedigrees proberen we samen onze voorspellende gave te vergroten.

Het doel van deze middag is kennisoverdracht: wat is het verschil tussen een goed paard en die ene speciale? Is uitzonderlijk talent te voorspellen?

Programma
14.00 inloop ontvangst in de hengstenstal
15.00 uur zaal open
17.00 uur einde symposium
18.00 uur buffet
20.00 uur einde programma
Ons symposium vindt dit jaar plaats in Restaurant de Radstake. (Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg)

Aanmelden
Aangeslotenen van de DBFS kunnen met maximaal twee personen kosteloos deelnemen aan dit symposium. Niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen €35 per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl
Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen.
U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.
Wij hopen u te ontvangen op 17 november!