Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Over DBFS - Activiteiten

Activiteiten

De doelstellingen worden bereikt door het ontplooien van activiteiten in zeer brede zin.
• Website met uitgebreide info over DBFS, nieuwsvoorziening en eigen pagina van alle leden om eigen fokkerij te promoten.
• Organiseren van bedrijfsbezoeken, informatiebijeenkomsten, symposia en forums.
• Gezamenlijk bezoek aan nationale en internationale evenementen.
• Digitale nieuwsbrief.

Activiteiten DBFS
Wat kunt u van ons verwachten? Jaarlijks organiseert de DBFS meerdere activiteiten. We streven ernaar om jaarlijks circa twee seminars/fokkerijbijeenkomsten, twee veulenbezoeken (i.s.m. Door Fokkers Voor Fokkers uit België), bezoek aan evenementen en fokkerijbedrijven en een bezoek aan het buitenland te organiseren.

PaardenFokken Professional voor DBFS-leden
De DBFS werkt samen met Horsetelex / PaardenFokken.nl. Door samen te werken kunnen we u als fokker meer toegevoegde waarde bieden. Elke DBFS-fokker krijgt een abonnement op PaardenFokken Professional van PaardenFokken.nl. U krijgt, net als op www.dbfs.nl, ook een eigen stalpagina op www.PaardenFokken.nl, waar u uw fokkerij kunt presenteren.
Om de DBFS-fokkers een soort keurmerk toe te kennen wordt bij hun vermeldingen op PaardenFokken.nl het DBFS-logo vermeld, waardoor ze herkenbaar zijn als DBFS-fokker. De samenwerking biedt meer voordelen, waarover we u graag meer vertellen als u daar behoefte aan heeft.

Website DBFS
Met de website www.dbfs.nl wil de DBFS een bijdrage leveren aan de marketing van uw fokproducten. Alle leden van de DBFS krijgen een eigen pagina waar ze hun fokkerij kunnen presenteren met een foto. En natuurlijk een link naar een eigen website. Via www.dbfs.nl kunt uw fokproducten te koop aanbieden. Als DBFS zorgen wij ervoor dat de website internationaal bekendheid krijgt als platform voor de springpaardenfokkerij.