Dutch Breeders Foundation of Show Jumpers
DBFS NL - Over DBFS - Lid worden?

Lid worden?

Ben jij een enthousiaste fokker van springpaarden?

Sluit je dan aan bij de DBFS

Voor wie is de DBFS nu interessant?
De DBFS staat altijd open voor de serieuze springpaardenfokkers die zich bij de DBFS willen aansluiten.

Waarom zou u zich aansluiten bij de DBFS?
De DBFS stelt zichzelf ten doel om de springpaardenfokkerij in de breedste zin van het woord te stimuleren en verbeteren.
Behalve dat de DBFS aan kennisontwikkeling wil doen voor de springpaardenfokkerij, wil zij ook een platform zijn voor de betere springpaardenfokkers om tot uitwisseling van ideeën te komen. Dit platform biedt mensen, die op zoek zijn naar veulens, jonge paarden, merries etc, tevens een overzicht waar men hiervoor terecht kan.

Via de internetsite van de DBFS, waarop de leden hun paardenmateriaal kunnen weergeven, worden daardoor niet alleen de springpaardenfokkers bijeengebracht maar tevens ook de geïnteresseerde kopers.

De naam Dutch Breeders Foundation of Show jumpers (DBFS) geeft al aan dat de DBFS een stichting is.
Van belang is dat iedereen zich realiseert dat de DBFS een stichting is. De stichting kent aangeslotenen. Mensen die zich aansluiten worden aangeslotenen bij de stichting.

Zijn er ook financiële verplichtingen voor hen die zich bij de DBFS aan willen sluiten?
Jazeker, de jaarlijkse bijdrage bedraagt 150 Euro.  Dit is inclusief het jaarbedrag voor PaardenFokken Professional met bijbehorende functionaliteiten van Horsetelex t.w.v. 75 euro. Leden tot 35 jaar betalen 75 euro.

Hoe sluit ik me aan bij de DBFS?
Indien u zich wilt aansluiten bij de DBFS, kunt u contact opnemen met het secretariaat in de persoon van Lian Rossingh. U kunt haar bereiken via e-mail info@dbfs.nl.

U kunt zich ook aanmelden voor de DBFS op de pagina Aanmelden op deze website.