AcTIVIteiten

11 november winterjumping.be

11 november winterjumping

Bezoek aan Winterjumping en gesprek met gebroeders de Brabander

Zaterdag 11 november a.s. gaan we met de club naar Zellik (België), waar we een vrij springwedstrijd van jonge paarden (2- en 3-jarigen) gaan bijwonen. Tijdens deze dag hebben we een ingepland uurtje met de gebroeders Christophe en Valentijn de Brabander van stal de muze (zoons van Joris de Brabander) op het dakterras. Deze nieuwe generatie heeft ook weer een nieuwe kijk op de fokkerij. Hoe bekijken zij de toekomst van onze fokkerij?
Een mooie kans om een groot aantal jonge springpaarden voorbij te zien komen uit verschillende Belgische bloedlijnen in een sfeervolle ambiance.

Voorlopige planning 

ca. 10:00 uur  aanwezig
Eind van de middag samen komen op het balkon voor het gesprek met de gebroeders Christophe en Valentijn
ca. 18:00 uur gezamenlijk eten, waarna we weer huiswaarts keren
De definitieve tijdsplanning volgt nog.

Locatie:
Winterjumping.be
Doornveld 50b
Zellik (Belgium)

Bij voldoende deelname zullen we een bus regelen, indien we niet voldoende opgave hebben voor een bus zullen we een lijst met deelnemers inclusief telefoonnummers rond sturen zodat mensen kunnen carpoolen. Bij opgave aan dit evenement geef je dus ook toestemming voor het verspreiden van deze gegevens onder de deelnemende leden. Mocht je dit niet willen, geef dit dan even bij ons aan en dan houden we daar rekening mee.

Aanmelden

Leden van de DBFS kunnen met maximaal twee personen deelnemen aan deze activiteit. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl. Geef u snel op, zodat we tijdig kunnen inschatten of we voldoende deelname hebben voor het inhuren van een bus.

Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen. U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag 11 november a.s.!