AcTIVIteiten

15 juli bedrijfsbezoeken Geert en Henk, Highfield Genetics en Voermeesters

Bedrijfsbezoeken

Geert en Henk Trading, Highfields Genetics en Voermeester

Sluit 15 juli aan bij onze bedrijfsbezoeken

Op 15 Juli 2023 bezoeken we maar liefst drie interessante bedrijven.

Geert en Henk trading
’s Ochtends beginnen we bij Geert en Henk trading te Mill voor een rondleiding en presentatie in hun mooie bedrijf. De onderneming opgezet uit liefde voor paarden. Hier kunnen we veel leren over de huisvesting van onze edele viervoeters. Aansluitend krijgen we een lunch aangeboden. Een mooi begin van de dag. Hierna rijden we ongeveer 10 minuten naar Velp.

Highfield Genetics
We gaan op bezoek bij Highfield Genetics. Het bedrijf van Maarten Brands en Mieke van den Broek houdt zich bezig met paardenfokkerij, verhuur van draagmerrie’s, opleiden van jonge paarden en de verkoop van de diepvriessperma. Door aankoop, samenwerking, fokken en selecteren omvat het merriebestand een mooi aantal fokmerries waar ze jaarlijks ongeveer 15 tot 20 veulens mee fokken. Na een presentatie van de paarden rijden we naar Lienden.

Voermeesters

In Lienden krijgen we een exclusief kijkje in de fabriek van Voermeesters. We krijgen met één groep een rondleiding door de fabriek en de andere groep een presentatie over het rantsoen tijdens de opfok van jonge paarden. Hierna draaien we de rollen om.

Na deze activiteiten sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue.

Locaties 
10.00 uur
Geert en Henk Trading

Parallelweg 4
5451 GW Mill

13.00 uur
Highfield Genetics

Hoogveldscheweg 2
5363 TM Velp (NB)

16.00 uur
Voermeesters

Marsdijk 31
4033 CC
Lienden

 

Aanmelden
Leden van de DBFS kunnen met maximaal twee personen deelnemen aan deze activiteit. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl. Aanmelden kan tot 10 juli.

Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen. U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag 15 juli a.s.!