AcTIVIteiten

16 juni bezoek Outdoor Gelderland

DBFS-borrel and bites Outdoor Gelderland

Komt u ook?

Sluit 16 juni aan tijdens de DBFS-borrel tijdens Outdoor Gelderland
Op 16 juni bezoeken we samen Outdoor Gelderland. We bieden onze leden een tribunekaart aan voor deze dag. Begin van de avond ontmoeten we elkaar in de Panoramabar aan de hoofdpiste van Outdoor Gelderland voor een borrel & bites.

Outdoor Gelderland 
Van woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni 2023 de 17e editie van Outdoor Gelderland zich af op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft opnieuw spectaculair te worden.
Outdoor Gelderland 2023 is aangewezen als kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen in 2024. Vijf dagen lang staat Paardensportcentrum Lichtenvoorde in het teken van (inter)nationale topsport en zijn er tal van side events gericht op duurzaamheid, innovatie en netwerken.

Graag nodigen wij jullie uit voor van 18.00 tot 20.00 uur in Panoramabar “De Hoofdpiste” voor een Borrel en Bites.  Naast de ruimte op de overdekte tribune blijft in de Panoramabar natuurlijk ook plaats voor iedereen. Na afloop van het topsportprogramma in de hoofdpiste vindt in de panoramabar de feestavond plaats.

 

Programma*
18.00 tot 20.00 borrel & bites in panoramabar

Ochtend Internationaal springen
  int. springen CSI-3*, small tour, 1.40m twee fasen speciaal
Middag Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee
  Landelijke sport, springen paarden, finale 1.20m klassiek met barrage
  Internationaal springen
  int. springen CSI-3*, medium tour, 1.45m twee fasen speciaal
  Voetbal
Avond Internationaal springen
  int. springen CSI-3*, big tour, 1.50m klassiek met barrage (LR)
   
Avond Party

*voorlopig programma, kan nog enigszins wijzigen

Locatie 
Outdoor Gelderland
Paardensportcentrum Lichtenvoorde
Panoramabar
Weijenborgerdijk 34
7134 NK Vragender

 

Aanmelden
Leden van de DBFS kunnen met maximaal twee personen deelnemen aan deze activiteit. De eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt €20. U bent de gehele dag welkom op het evenement. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl. Aanmelden kan tot 9 juni.

Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen. U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.

De DBFS biedt u een tribunekaart voor de hele dag en een gezellig verzorgd arrangement tussen 18.00 en 20.00. U ontvangt van ons een parkeerkaart.

Wij hopen u te ontmoeten op vrijdag 16 juni a.s.!