AcTIVIteiten

17 juni bezoek Outdoor Gelderland

DBFS-borrel and bites Outdoor Gelderland

Komt u ook?

Sluit 17 juni aan tijdens de DBFS-borrel tijdens Outdoor Gelderland
Op 17 juni bezoeken we samen Outdoor Gelderland. We bieden onze leden een tribunekaart aan voor deze dag. Begin van de avond ontmoeten we elkaar in de Panoramabar aan de hoofdpiste van Outdoor Gelderland voor een borrel & bites.

Outdoor Gelderland 
Van woensdag 15 juni tot en met zondag 19 juni 2022 de 16e editie van Outdoor Gelderland zich af op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. De indeling van het terrein is afgerond, het gaat er geweldig uitzien en weer veel sfeer uitstralen! Voor een impressie kunnen jullie de volgende link bekijken.

Wie Outdoor Gelderland kent, weet dat olympische ruiters uit binnen- en buitenland graag aan de start komen. Het is het grootste topsportevenement van Gelderland, waar ook jonger ruitertalent de kans krijgt om zich te meten met de wereldtop. Er zijn rubrieken op CSI1* en CSI3* niveau. 

Graag nodigen wij jullie uit voor vanaf 18.00 uur in Panoramabar “De Hoofdpiste” voor een Borrel en Bites.  Naast de ruimte op de overdekte tribune blijft in de Panoramabar natuurlijk ook plaats voor iedereen. Na afloop van het topsportprogramma in de hoofdpiste vindt in de panoramabar de feestavond plaats.

 

Programma*
18.00 tot 20.00 borrel & bites in panoramabar

Ochtend 
Corporate Fashion Industries Prijs

Middag
Stoeterij Sterrehof Trofee 
BKC Prijs
Anicura G competitie

Avond
Stoeterij Sterrenhof Prijs
*voorlopig programma, kan nog enigszins wijzigen

Locatie 
Outdoor Gelderland
Paardensportcentrum Lichtenvoorde
Panoramabar
Weijenborgerdijk 34
7134 NK Vragender

 

Aanmelden
Leden van de DBFS kunnen met maximaal twee personen kosteloos deelnemen aan deze activiteit. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl. Aanmelden kan tot 10 juni.

Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen. U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.

De DBFS biedt u een tribunekaart voor de hele dag en een gezellig verzorgd arrangement tussen 18.00 en 20.00. Parkeren is deze dag op eigen kosten.

Wij hopen u te ontmoeten op vrijdag 17 juni a.s.!