AcTIVIteiten

29 november hengstencompetitie Jumping de Achterhoek

Op woensdag 29 november gaan we met onze mooie club naar Jumping de Achterhoek. Op die dag zullen de KWPN-hengsten weer acte de présence geven op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. De tweede competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie Springen vindt op 29 november 2023 plaats.

De hengstencompetitie is een unieke gelegenheid voor fokkers en andere paardensportliefhebbers om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien en inzicht te krijgen in de capaciteiten van de hengsten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de ontwikkelingen van de hengsten, nadat ze zijn goedgekeurd in het verrichtingsonderzoek, te volgen.

 

 

Programma

Avond  
16.30 uur Inloop, ontvangst in brasserie
17.00 uur Start KWPN Hengstencompetitie, gereserveerde plekken
21.00 uur Einde programma

Over Jumping de Achterhoek

Jumping de Achterhoek is een evenement waar talentontwikkeling en topsport samenkomen. Het evenement kent een lange historie en vond eerder plaats onder de namen Hippisch Hengelo en Indoor Twente. Sinds 2014 vindt het evenement plaats op Paardensportcentrum Lichtenvoorde en heet het Jumping de Achterhoek. Paardensportcentrum Lichtenvoorde is het grootste hippische complex in de Achterhoek. Een moderne accommodatie compleet ingericht voor topsport!

De BLOM Hengstencompetitie

Op 14 november wordt er afgetrapt op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. De tweede competitiewedstrijd vindt plaats op 29 november op Paardensportcentrum Lichtenvoorde en de derde competitiewedstrijd wordt gehouden tijdens IICHG Groningen. Als slotstuk vindt de finale plaats tijdens de KWPN Stallion Show in ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden kan vanaf nu

Aanmelden kan voor onze leden via de mail: info@dbfs.nl 

Foto: Digishots via Jumping de Achterhoek