over dbfs

Activiteiten

 

Jaarlijkse activiteiten

Jaarlijks organiseert de DBFS meerdere activiteiten. We streven ernaar om circa twee seminars/fokkerijbijeenkomsten te organiseren, twee veulenvisites, evenementen en fokkerijbedrijven te bezoeken en een trip naar het buitenland te realiseren.

Zo is er een seminar geweest over Heartbreaker, waarbij werd gesproken over zijn invloed op de fokkerij. Op deze dag heeft de DBFS ook een bezoek gebracht aan Heartbreaker zelf en werd er afgesloten met een buffet. 

Tijdens de veulenvisites van de DBFS worden op één dag meerdere leden bezocht om te kijken naar hun fokkerij. Hierbij vertelt degene die bezocht wordt over zijn kijk op de fokkerij en zijn veulens. Vaak nodigen we een expert bij om de bloedlijnen, veulens en paarden toe te lichten.

Verder streven we er naar elk jaar een bezoek aan het buitenland te organiseren. Denk hierbij aan bezoeken aan grote buitenlandse fokkers of sportstallen, maar ook evenementen als de hengstenkeuring van Selle Français of de Royal Dublin Horse Show.

Website DBFS

De DBFS wil een bijdrage leveren aan de bekendheid van uw fokkerij. Alle leden worden vermeld op onze website, www.dbfs.nl. Hierbij staat ook een link naar een eigen website en/of hun pagina op Horsetelex.  Verder biedt de website een kaart waarop alle leden te vinden zijn.

 

word lid van de dbfs.
Meld u hier aan!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van de DBFS, stuur een e-mail naar info@dbfs.nl.