AgENDA

Bent u erbij?

Regelmatig organiseren we interessante activiteiten voor onze leden.  Hieronder vindt u de recente agenda-items. 

Met DBFS naar Newmarket

Met DBFS naar Newmarket

Eerste week oktober 2024

De DBFS probeert een keer per jaar een buitenlandse trip te maken. Dit keer is ons oog gevallen op onze Britse bijna-buren. DBSF goes Newmarket!

Veulenvisite en presentatie Esther Hovenga

Veulenvisite en presentatie Esther Hovenga

19 juni 2024
Veulenvisite bij Esther de Melker
Onder de rook van Leeuwarden ligt het plaatje Jelsum waar Esther de Melker een veelzijdig bedrijf heeft. Esther is dierenarts sinds 2003 en begeleidt in Jelsum merries bij gewone dracht, maar doet daarnaast ET en ICSI.

DBFS College Olympische Spelen Parijs

DBFS College Olympische Spelen Parijs

Vrijdag 26 april a.s. organiseren we een bijeenkomst met als thema: ‘College Tour Olympische Spelen Parijs’ tijdens het NK in Deurne. Hiervoor hebben we onderen anderen parcoursbouwers Louis Koninkx en Quintin Maertens bereid gevonden om hun verhaal te doen. Ook zal oud bondscoach Rob Ehrens zijn jarenlange ervaringen met ons delen. Maikel van der Vleuten vertelt ons hoe hij de afgelopen drie Olympische Spelen heeft ervaren en hoe hij zich voorbereidt op Parijs. Harry Braspenning, jurylid tijdens de aankomende spelen schuift aan om te vertellen welke voorbereidingen hij allemaal treft. En natuurlijk is er niemand die ons beter kan vertellen hoe het voelt om jouw fokproduct te zien winnen op de spelen dan Willy Wijnen, fokker van regerend Olympisch kampioen Explosion W.

Hengstenshow en panel bij Smolders Sporthorses

Hengstenshow en panel bij Smolders Sporthorses

Hengstenshow en panel. Maandag 1 april a.s. (tweede paasdag) zijn we uitgenodigd door niemand minder dan Harrie Smolders en Caroline van Dijck-Smolders voor een bezoek aan een door hen voor het eerst georganiseerde unieke hengstenshow in Hoge Mierde (bij Academy Bartels). Voor het aanbod aan hengsten kan u alvast een kijkje nemen op: www.harriesmolders.com.

BWP Hengstenkeuring in Lier

BWP Hengstenkeuring in Lier

Van 7 tot en met 9 Maart zal het Azelhof in Lier in het teken staan van de derde fase van de BWP hengstenkeuring en de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse. Op 9 maart bezoeken we Lier om de keuring gezamenlijk bij te wonen, voor een gezellig diner wordt gezorgd!

DBFS borrel in Den Bosch

DBFS borrel in Den Bosch

De meesten van jullie zullen waarschijnlijk ook aanwezig zijn tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch op donderdag 1 februari a.s. Bij deze willen we onze leden die aanwezig zijn uitnodigen om een borreltje met elkaar te nuttigen in de stand van Voermeesters.

Facebook

Mooie foto’s, wedstrijdvideo’s en inspirerende columns.
Praat mee en like!