AgENDA

Bent u erbij?

Regelmatig organiseren we interessante activiteiten voor onze leden.  Hieronder vindt u de recente agenda-items. 

BWP Hengstenkeuring in Lier

BWP Hengstenkeuring in Lier

Van 7 tot en met 9 Maart zal het Azelhof in Lier in het teken staan van de derde fase van de BWP hengstenkeuring en de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse. Op 9 maart bezoeken we Lier om de keuring gezamenlijk bij te wonen, voor een gezellig diner wordt gezorgd!

DBFS borrel in Den Bosch

DBFS borrel in Den Bosch

De meesten van jullie zullen waarschijnlijk ook aanwezig zijn tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch op donderdag 1 februari a.s. Bij deze willen we onze leden die aanwezig zijn uitnodigen om een borreltje met elkaar te nuttigen in de stand van Voermeesters.

7 januari bezoek Schuttert

7 januari bezoek Schuttert

Op zondag 7 januari zijn we te gast bij de Driehoekshoeve van de familie Schuttert. Tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst worden we ontvangen door Frank en Hendrik Jan Schuttert.

29 november hengstencompetitie Jumping de Achterhoek

29 november hengstencompetitie Jumping de Achterhoek

Op woensdag 29 november gaan we met onze mooie club naar Jumping de Achterhoek. Op die dag zullen de KWPN-hengsten weer acte de présence geven op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. De tweede competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie Springen vindt op 29 november 2023 plaats.

11 november winterjumping.be

11 november winterjumping.be

Zaterdag 11 november a.s. gaan we met de club naar Zellik (België), waar we een vrij springwedstrijd van jonge paarden (2- en 3-jarigen) gaan bijwonen. Tijdens deze dag hebben we een ingepland uurtje met de gebroeders Christophe en Valentijn de Brabander van stal de muze (zoons van Joris de Brabander) op het dakterras. Deze nieuwe generatie heeft ook weer een nieuwe kijk op de fokkerij. Hoe bekijken zij de toekomst van onze fokkerij?
Een mooie kans om een groot aantal jonge springpaarden voorbij te zien komen uit verschillende Belgische bloedlijnen in een sfeervolle ambiance.

19 augustus bezoeken we twee Sietses

19 augustus bezoeken we twee Sietses

Op zaterdag 19 Augustus hebben wij twee mooie adressen weten te vinden om meer te leren en zien over hun fokkerij. We gaan die dag langs bij toevalligerwijs twee Sietse’s. Sietse van Dellen van de Eloma Hoeve en Sietse van der Meer.

15 juli bedrijfsbezoeken Geert en Henk, Highfield Genetics en Voermeesters

15 juli bedrijfsbezoeken Geert en Henk, Highfield Genetics en Voermeesters

15 Juli 2023

10.00 Geert en Henk trading te Mill
(rondleiding & presentatie)

12/12.30 lunch.
(op kosten Geert en Henk)

(11min rijden naar Velp)

13.00 aankomst Highfield Genetics. Zonder speaker maar met lijst van paarden.

(reistijd : 40min.)

16.00 Aankomst Voermeesters Lienden.

1. groep rondleiding door fabriek
2. groep presentatie rantsoen opfok jonge paarden. Daarna wissel

18.00 bbq

16 juni bezoek Outdoor Gelderland

16 juni bezoek Outdoor Gelderland

Sluit 16 juni aan tijdens de DBFS-borrel tijdens Outdoor Gelderland. We bieden onze leden een tribunekaart aan voor deze dag. Begin van de avond ontmoeten we elkaar in de Panoramabar aan de hoofdpiste van Outdoor Gelderland voor een borrel & bites.

NK Deurne

NK Deurne

Het voorjaar is begonnen, de eerste veulens lopen in de wei. Het buitenseizoen springen is van start, het NK springen staat voor de deur. Van 26 t/m 30 April komen de Nederlandse top springruiters in Deurne in actie.

Facebook

Mooie foto’s, wedstrijdvideo’s en inspirerende columns.
Praat mee en like!