AcTIVIteiten

Bedankt Koos, welkom Eise en Mark!

Bestuurswisselingen binnen de DBFS

Begin juli hebben we als bestuur op uitnodiging van onze voorzitter Eric een prachtig boottochtje gemaakt op zijn schip ‘Bever’. Een mooie gelegenheid om scheidend bestuurslid Koos Poppelaars te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de DBFS. Zijn taken zullen vanaf nu worden overgenomen door Eise Brinkman. Ook Mark van der Stouw treedt toe tot ons bestuur. Ben Mensinck zal aan het eind van het jaar het stokje aan hem overdragen.

 

Koos was jarenlang zeer actief lid van ons bestuur en heeft altijd in de activiteitencommissie. Hij heeft aangegeven dit jaar minder tijd te hebben en zich te willen richten op zijn bedrijf Stal Poppelaars, dat hij runt met zijn vriendin Mara de Vries. Bij een afscheid hoort een mooi cadeautje, Koos, we hopen dat je af en toe nog aan ons denkt als je in deze mooie stoel langs de rijbaan zit!

Even voorstellen: Eise Brinkman

Eise Brinkman is sinds dit jaar lid van ons bestuur. We kennen Eise als voerspecialist bij paardenvoermerk Voermeesters. Hij fokt thuis met veel passie springpaarden en is al jaren actief lid van de DBFS. Vanuit zijn werk bij Voermeesters, de veiling die hij organiseert en de vele evenementen waar hij aan het werk is heeft hij een groot netwerk in de hippische wereld. We kennen deze noorderling als een enthousiaste paardenman en kijken uit naar de samenwerking!

Even voorstellen: Mark van der Stouw

Ook Mark is al jaren zeer vaak aanwezig bij onze activiteiten. Deze gedreven fokker levert in het dagelijks leven  op zzp-basis diensten aan de agrarische en hippische sector met zijn bedrijf Vadest. Mark is actief als fokker en jurylid voor het NRPS. In samenwerking met Flevohorses fokt hij kwaliteitsvolle springpaarden die zij opfokken en opleiden voor de sport. Mark zal als algemeen bestuurslid toetreden en daarmee (eind dit jaar) de werkzaamheden van scheidend bestuurslid Ben Mensinck overnemen.