Bezoek Roelof Bril

Op woensdag 4 december a.s. zijn we welkom bij de internationale springruiter en springpaardenfokker Roelof Bril.

Als ruiter heeft Roelof Bril een enorme staat van dienst en is nog altijd actief in de springsport, inmiddels samen met zijn kinderen Kim en Robin. Daarnaast is hij op enig moment op kleine schaal begonnen met de fokkerij, welke al snel succesvol bleek te zijn. Zo staat Bril te boek als onder meer de fokker van de KWPN-erkende en onder Beezie Madden uitkomende Darry Lou (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Daarnaast heeft hij al meerdere KWPN-gekeurde hengsten gefokt, denk aan de onlangs naar Engeland verkochte Invictus (v. El Salvador) en de onder Ben Maher succesvol uitkomende F-One USA (v. Toulon). Maar ook de onlangs gekeurde Key West (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Roelof Bril heeft een groot voordeel door zijn sportieve expertise toe te passen op de fokkerij. Als ruiter weet hij als geen ander over welke eigenschappen een Grand Prix-paard moet beschikken, daarnaast is hij wekelijks op concoursen door heel Europa te vinden. Hetgeen hem een schat van kennis geeft over de hengsten zelf en de nafok.

Kortom het belooft een informatieve een zeer interessante dag te worden.

 

Aanmelden

Leden van de DBFS kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dbfs.nl, geeft u daarbij ook aan met hoeveel personen u denkt te komen? (Maximaal 2) We hopen u te zien op woensdag 4 december a.s.!