DBFS College Olympische Spelen Parijs

DBFS College: ‘Olympische Spelen 2024’ tijdens NK Deurne

Vrijdag 26 april a.s. gaan we terug de schoolbanken in! Dan organiseren we namelijk een heel leerzame bijeenkomst met als thema: ‘DBFS College Olympische Spelen Parijs’ tijdens het NK in Deurne. Hiervoor hebben we onderen anderen parcoursbouwers Louis Koninckx en Quintin Maertens bereid gevonden om hun verhaal te doen. Ook zal oud bondscoach Rob Ehrens zijn jarenlange ervaringen met ons delen. Maikel van der Vleuten vertelt ons hoe hij de afgelopen drie Olympische Spelen heeft ervaren en hoe hij zich voorbereidt op Parijs. Harry Braspenning, jurylid tijdens de aankomende spelen schuift aan om te vertellen welke voorbereidingen hij allemaal treft. En natuurlijk is er niemand die ons beter kan vertellen hoe het voelt om jouw fokproduct te zien winnen op de spelen dan Willy Wijnen, fokker van regerend Olympisch kampioen Explosion W.

 

Met Louis Koninkx, Quitin Maertens, Rob Ehrens, Maikel van der Vleuten, Harry Braspenning en Willy Wijnen

Met deze groep mensen gaan we vooruit blikken op de Olympische Spelen, die aankomende zomer plaats zullen vinden in Parijs. Hoe gaan deze Olympische Spelen eruit zien voor het Nederlandse team? Tegen welke uitdagingen lopen coaches, juryleden en parcoursbouwers aan bij de organisatie van dergelijke grote evenementen? Hoe bereid je je hier op voor? Alles staat dit jaar natuurlijk in het teken van de Olympisch Spelen, hoe bereiden ‘onze’ ruiters en amazones zich hierop voor? En hoe ga je om met de druk die een dergelijke wedstrijd met zich meebrengt.

 

 

Interactief vooruitblikken

Slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens deze bijeenkomst. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen uit de zaal. Heeft u op voorhand al een onderwerp of een vraag die u graag wil stellen? Mail ons dan alvast en dan kunnen we daar rekening mee houden in de voorbereiding van dit evenement.

 

Locatie

Green Valley Estate
Bruggenseweg 11A
5752 SC Deurne 

Voorlopig programma

’s middags: inloop/ontvangst met koffie en thee 

aanvang college tour

einde college tour 

16.30 uur – aanvang senioren rubriek NK 

Aanmelden kan vanaf nu

Inschrijven kan tot 22 april. Vermeld in uw mail met hoeveel personen u wenst te komen en de namen van de gasten. U ontvangt een bevestiging per mail als wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Wij hopen u te ontmoeten op vrijdag 26 april a.s.!

AcTIVIteiten