DBFS Marketingtraining

Op 15 juni organiseert de DBFS een praktische marketingbijeenkomst. Tijdens deze training in Van der Valk Hotel Breukelen leert u uw website, sociale media en Horsetelex slim in te zetten om zichtbaar te worden voor uw doelgroep.

Zoals u waarschijnlijk weet heeft u als lid van de DBFS een Horsetelex TOP-abonnement. Horsetelex-oprichter en Paardenkranthoofdredacteur Dirk Willem Rosie sluit aan om te vertellen over de ontwikkelingen van het platform. Ook zal hij uitleggen welke functionaliteiten inclusief zijn en hoe u alles uit dit abonnement haalt.

Communicatieondernemer Anne Meester brengt de boodschap van haar klanten duidelijk over met haar bedrijven Venhuis Communicatie Producties en Hippic Projects. Met haar ruime ervaring met communicatie en marketing in zowel de paardenwereld als daarbuiten is zij de aangewezen persoon om u bij te praten over de laatste trends.

We proberen deze middag zowel theoretisch als praktisch in te richten. Samen kijken we hoe we uw kanalen (website, Horsetelex en sociale media) het best kunnen inzetten. Daarom is het handig als u een laptop mee kunt nemen naar Breukelen.

We beginnen de middag met een drankje en iets lekkers in de business lounge van het hotel. De bijeenkomst vindt plaats in één van de vergaderzalen. Tijdens de pauze en na de training hebben we wederom de lounge tot onze beschikking. Parkeren is gratis bij het hotel. Omwille van de kosten van het boeken van deze mooie zalen vragen we voor deze bijeenkomst een eigen bijdrage van €15 per persoon. Een kleine investering in ruil voor een zeer leerzame middag.
Wilt u aanwezig zijn op 15 juni? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@dbfs.nl.