Even voorstellen: Elke en Jan

Bestuurswisselingen binnen de DBFS

Eind dit jaar hebben we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen bij de DBFS. Elke Overmars zal de functie van Peter Huisman overnemen en zal vanaf 1 januari penningmeester zijn van onze club. Ook Jan Holtland neemt zitting in het bestuur met als doel om begin 2024 de functie van voorzitter van Eric van Eijk overnemen.

 

Even voorstellen: ELKE OVERMARS

Elke Overmars is woonachtig in het pittoreske dorp Raalte met haar vriend en twee kinderen. Thuis fokt zij jaarlijks enkele veulens. “Met paarden ben ik opgegroeid met paarden om me heen. Het fokken van een goed springpaard is het doel. De jonge paarden proberen we altijd in samenwerking met ruiters in de buurt op te leiden en een goede basis mee te geven.” Naast haar fokkerij werkt ze als productontwikkelaar bij een diervoederproducent/farmaceut. “Ik kijk uit om mijn bijdrage te leveren voor de DBFS en weer nieuwe mensen te leren kennen.”

Even voorstellen: Jan HOLTLAND

Jan is al lang lid DBSF en fokt al jaren op kleine schaal spring- en dressuurpaarden. Zijn grootste fokkerijsuccessen zijn de hengst GLOCK‘s Taminiau en de merrie De Mijne C. Jan is initiatiefnemer van het oprichten van BWP NDL. Daarnaast is hij betrokken bij de sport als bestuurslid van de KNHS kring NWO NOP. Jan woont met zijn vrouw en dochter in IJsselmuiden.