AcTIVIteiten

Korting op HorseTelex-abonnement voor DBFS-leden bij beëindiging groepsabonnement

Aan het groepslidmaatschap voor leden van de DBFS van HorseTelex komt per 1 januari aanstaande een einde. HorseTelex blijft een mediapartner van de DBFS, maar het groepslidmaatschap loopt met ingang van het nieuwe jaar af. De contributie van de DBFS gaat vanaf 2021 omlaag.

Leden van de DBFS kunnen gebruik maken van een overgangsregeling. U kunt uw TOP-lidmaatschap met alle opties ter waarde van 75 euro vanaf 1 januari 2022 voortzetten voor 40 euro (incl. BTW). Vanaf 2023 geldt dan het normale tarief.

In de loop van volgend jaar wordt het TOP-lidmaatschap van HorseTelex overigens uitgebreid met nog meer interessante fokkerijtools en extra informatie over fokkerij en sport.

 Vanaf 1 januari 2022 worden de HorseTelex-accounts van de DBFS-leden omgezet naar gratis accounts. Hiermee kunt u wel pedigrees toevoegen en informatie over paarden doorgeven, maar al uw verdere opties, zoals uw naam en contactdata bij uw paarden, foto’s en video’s tonen, inteeltberekening en de toegang tot de wereldranglijsten ISV en IPV, komen dan te vervallen.

Tenzij u natuurlijk gebruik maakt van de overgangsregeling. Voor het voortzetten van uw TOP-abonnement op HorseTelex kunt u zich direct bij HorseTelex melden. Mail hiervoor naar Jamie Vriesema: jamie.vriesema@horsetelex.com Zij zal uw huidige abonnement omzetten naar het TOP-abonnement met korting. U ontvangt de factuur voortaan direct van HorseTelex.