AcTIVIteiten

Met DBFS naar de Margaretha Hoeve

Op maandag 9 januari zijn we te gast bij Eric Berkhof op de Margaretha hoeve. Hier proosten we op het nieuwe jaar en nemen we een kijkje in de keuken.

Over De Margaretha Hoeve

De Margaretha Hoeve is een professioneel paardenbedrijf dat is opgericht door de familie Van de Vorm in 1990. In 2005 neemt Eric Berkhof het bedrijf over. Op de Margaretha Hoeve wordt de paardenfokkerij, sport en handel optimaal met elkaar gecombineerd. Met doelen we niet alleen op de in- en verkoop van paarden, maar ook de samenwerking tussen de Margaretha Hoeve en het autobedrijf van de heer Berkhof: de Automotive Groep. Zo ontvangt de Margaretha Hoeve door het jaar heen veel relaties en klanten, afkomstig uit de diverse bedrijfsonderdelen van het autobedrijf.

De Margaretha Hoeve is een paardenbedrijf van hoogwaardige kwaliteit dat in alles het beste nastreeft. Onze activiteiten zijn te herleiden tot drie disciplines: de fokkerij, sport en handel. Voor de fokkerij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van merries die zelf in de sport hebben gepresteerd of merries die familie hebben die zeer verdienstelijk zijn geweest in de sport.

 

Programma

14.30 – 15.00 uur inloop
15.15 opening
aansluitend rondleiding
aansluitend Stamppotbuffet

 

Aanmeldingen nU OPEN

Aanmelden kan voor onze leden via de mail: info@dbfs.nl

Let op: er kunnen maximaal 80 personen aanmelden voor deze activiteit. Het is daarom niet mogelijk een introducee mee te nemen.