nieuws

altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent fokkerij, sport en ander nieuws over DBFS? Houd deze pagina dan goed in de gaten.

DBFS College Olympische Spelen Parijs

DBFS College Olympische Spelen Parijs

Vrijdag 26 april a.s. organiseren we een bijeenkomst met als thema: ‘College Tour Olympische Spelen Parijs’ tijdens het NK in Deurne. Hiervoor hebben we onderen anderen parcoursbouwers Louis Koninkx en Quintin Maertens bereid gevonden om hun verhaal te doen. Ook zal oud bondscoach Rob Ehrens zijn jarenlange ervaringen met ons delen. Maikel van der Vleuten vertelt ons hoe hij de afgelopen drie Olympische Spelen heeft ervaren en hoe hij zich voorbereidt op Parijs. Harry Braspenning, jurylid tijdens de aankomende spelen schuift aan om te vertellen welke voorbereidingen hij allemaal treft. En natuurlijk is er niemand die ons beter kan vertellen hoe het voelt om jouw fokproduct te zien winnen op de spelen dan Willy Wijnen, fokker van regerend Olympisch kampioen Explosion W.

read more
Hengstenshow en panel bij Smolders Sporthorses

Hengstenshow en panel bij Smolders Sporthorses

Hengstenshow en panel. Maandag 1 april a.s. (tweede paasdag) zijn we uitgenodigd door niemand minder dan Harrie Smolders en Caroline van Dijck-Smolders voor een bezoek aan een door hen voor het eerst georganiseerde unieke hengstenshow in Hoge Mierde (bij Academy Bartels). Voor het aanbod aan hengsten kan u alvast een kijkje nemen op: www.harriesmolders.com.

read more
BWP Hengstenkeuring in Lier

BWP Hengstenkeuring in Lier

Van 7 tot en met 9 Maart zal het Azelhof in Lier in het teken staan van de derde fase van de BWP hengstenkeuring en de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse. Op 9 maart bezoeken we Lier om de keuring gezamenlijk bij te wonen, voor een gezellig diner wordt gezorgd!

read more
In memoriam; Claartje Ruis

In memoriam; Claartje Ruis

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Claartje Ruis. Ze was een actief en gewaardeerd lid van onze club. We zijn twee keer bij haar en haar man Theo op bezoek geweest.

read more
Bestuurswisseling binnen DBFS

Bestuurswisseling binnen DBFS

Op een schilderachtige, koude maar zonnige dag in Stegeren heeft er een grote wisseling van de wacht plaatsgevonden binnen het DBFS bestuur. Afgelopen zondag droeg Eric van Eijk de voorzittershamer over aan Jan Holtland

read more
Even voorstellen: Elke en Jan

Even voorstellen: Elke en Jan

Eind dit jaar hebben we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen bij de DBFS. Elke Overmars zal de functie van Peter Huisman overnemen en zal vanaf 1 januari penningmeester zijn van onze club. Ook Jan Holtland neemt zitting in het bestuur met als doel om begin 2024 de functie van voorzitter van Eric van Eijk overnemen.

read more
DBFS borrel in Den Bosch

DBFS borrel in Den Bosch

De meesten van jullie zullen waarschijnlijk ook aanwezig zijn tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch op donderdag 1 februari a.s. Bij deze willen we onze leden die aanwezig zijn uitnodigen om een borreltje met elkaar te nuttigen in de stand van Voermeesters.

read more
7 januari bezoek Schuttert

7 januari bezoek Schuttert

Op zondag 7 januari zijn we te gast bij de Driehoekshoeve van de familie Schuttert. Tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst worden we ontvangen door Frank en Hendrik Jan Schuttert.

read more
Verslag bezoek Zellik

Verslag bezoek Zellik

Een groep DBFS leden hebben afgelopen zaterdag de kou en de afstand getrotseerd om naar een grote groep (180!) twee en driejarige paarden te gaan kijken. Tijdens de Winterjumping op de locatie BOMACO te Zellik (B) nabij Brussel.

read more

Facebook

Mooie foto’s, wedstrijdvideo’s en inspirerende columns.
Praat mee en like!