over dbfs

Wie wij zijn

De Dutch Breeders Foundation of Show jumpers (DBFS) stelt zichzelf ten doel om de springpaardenfokkerij in de breedste zin van het woord te stimuleren en verbeteren.

Als platform van zeer gemotiveerde springpaardenfokkers wisselen we kennis uit om de springpaardenfokkerij voor onszelf en van elkaar tot een hoger niveau te brengen. Iedere fokker wil de kwaliteit van zijn of haar merrielijn vasthouden of versterken. De weg van veulen tot succesvol sportpaard is lang. Deze weg zit vol met kansen en valkuilen. Het begint met de merrie en de merrielijn waar ze uit komt, vervolgens zaken als hengstkeuze, dracht, geboorte, opfok en opleiding. Ervaringen, ideeën en meningen uitwisselen is niet alleen boeiend en leuk, maar kan ook behulpzaam zijn.

De DBFS organiseert allerlei activiteiten en biedt fokkers mogelijkheden om de eigen fokkerij en fokproducten te promoten.

 

Word lid van de dbfs! Meld u aan.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van de DBFS, stuur een e-mail naar info@dbfs.nl.

visie

De DBFS stelt zich ten doel een structuur en infrastructuur te creëren binnen de hippische wereld om de fokkerij van springpaarden in de breedste zin positief te beïnvloeden, ondersteunen en verbeteren.

Deze doelstelling is onder meer te beïnvloeden door onderlinge kennisoverdracht. De DBFS beoogt een positief kritische dialoog met stamboeken en andere aan fokkerij van springpaarden gelieerde organisaties.

Bij onze activiteiten leest u hoe wij onze visie onder meer willen realiseren.

toegevoegde waarde

Om onze doelstelling te realiseren is de DBFS op zoek naar fokkers die serieus bezig zijn met de fokkerij van springpaarden.

Meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier.

Dutch Breeders Foundation of Show jumpers. Een club van en voor gepassioneerde fokkers.

word lid van de dbfs.
Meld u hier aan!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van de DBFS.
Stuur een e-mail naar info@dbfs.nl.