AcTIVIteiten

Stalbezoek bij Van Geel Schröder

Maandag 14 november (let op, datum gewijzigd!) reizen we met de DBFS af naar het mooie Drenthe. Dan staat er namelijk een bezoek op de planning aan de twee locaties van Stal Van Geel Schröder in Erica en Zweeloo.

Programma

15:00 inloop met koffie en lekkers
15:30 bedrijfsbezoek met paarden onder zadel
18:00 eten in de buurt
20:00 bezoek fokkerij

Over Van Geel-Schröder

Van Geel Schröder is een bedrijf dat is opgericht door Daan van Geel en Mareille Schröder. Vanaf 1 juli 2006 is het bedrijf van start gegaan. Het bedrijf richt zich op het opleiden en verkopen van springpaarden tot en met internationaal niveau. Het bedrijf is gevestigd in Gees.

Daan van Geel houdt zich hoofdzakelijk bezig met de in- en verkoop van springpaarden en richt zich daarnaast op het opleiden van springpaarden. Veel fokkers kennen Daan van de Blom jonge paarden competitie waar hij goede resultaten liet zien. Mareille Schröder houdt zich voornamelijk bezig met het opleiden van springpaarden tot en met internationaal niveau. Zij maakte furore met de Heartbreaker nakomeling Pino.

Aanmelden kan vanaf nu

Aanmelden kan voor onze leden via de mail: info@dbfs.nl We hopen genoeg deelnemers te mogen ontvangen voor het diner; bij 30 deelnemers opent het restaurant speciaal voor ons de deuren.

Foto: Facebook Van Geel-Schröder

 

UPDATE: Na verzending van de uitnodiging bleek er een dubbele afspraak te zijn gemaakt. Daarom hebben we besloten op 14 november naar Drenthe af te reizen. Excuses voor het ongemak!