AcTIVIteiten

Uitnodiging ter Harmsel

 

UPDATE: DEZE ACTIVITEIT IS AFGELAST

 

Augustus heeft veel moois in het verschiet: het WK in Herning, de Blom Cup. Achteraf valt er dan ook veel te bespreken en dat willen wij combineren op zaterdag 3 september met een bezoek aan dekstation en stoeterij Enterbrook.

Het dekstation staat onder leiding van Gerrit en Leontine ter Harmsel. Hun belangrijkste activiteiten zijn voortplanting en gynaecologie met alle moderne technieken. Daarnaast doen ze aan- en verkoopkeuringen en begeleiden ze een aantal sportpaarden. Het echtpaar Ter Harmsel biedt niet alleen hengsten ter dekking aan; bij stoeterij Enterbrook worden ook ieder jaar ongeveer twintig veulens geboren, welke de laatste tijd zelfs door hun drie kinderen al succesvol uitgebracht worden in de springsport.

Leontine ter Harmsel is sinds dit voorjaar tevens de nieuwe aanwinst in het hoofd KWPN-bestuur. Met haar aan het voortouw hopen we met jullie een respectvolle discussie te voeren over veulenregistratie wel of juist niet bij ons Nederlandse stamboek, want ondanks alles hebben we toch nog oranje klompen aan onder de spijkerbroek! Juist door de korte lijntjes naar kennis, praktische ervaring, en vele contacten met fokkers, handelaren en ruiters hopen we op een grote opkomst met vele vragen.

Natuurlijk mogen we daarnaast hun veulens bewonderen, en krijgen we hun hengsten te zien. Als speaker/special guest hebben wij [Willem Greve] bereid gevonden om ons te ondersteunen en er een prettige hoor en wederhoor van te maken. Voor de inwendige mens wordt zoals jullie wel gewend zijn erg goed gezorgd, dus aarzel niet om je op te geven!

 

Inloop 13.30 uur aanvang 14.00 uur

 

UPDATE: DEZE ACTIVITEIT IS AFGELAST