Veulenvisite Noord-Nederland

1 April 2020
11.00 – 18.00 uur
Noord-Nederland

Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar weer onze veulenvisite: op zaterdag 1 augustus bezoeken we verschillende adressen in Noord-Nederland. Nadat we een periode een beetje rustiger aan hebben moeten doen in verband met de opgelegde Coronamaatregelen, kunnen we eindelijk langzaamaan weer een beetje beginnen met het organiseren van evenementen. Uiteraard met inachtneming van de nog steeds geldende landelijke regels.

 

FAMILIE NOORDHUIS

We beginnen onze visite bij de familie Noordhuis in Wijster. Voor wie regelmatig op een keuring te vinden is moet de naam Noorhuis niet onbekend voorkomen. Derk Noordhuis fokte alle vele keuringstoppers, daarnaast doen zijn fokproducten het ook in de sport niet onverdienstelijk. Zijn kleindochter, Marian Noordhuis, is ook fanatiek bezig met de fokkerij en lid bij het DBFS. Hier zullen we een aantal veulens bezichtigen van de volgende hengsten: For Treasure, Cohinoor, Cardento, Levi, Hardrock, Harley en Carrera.

 

ARIE LIEVAART

Na ons bezoekje aan de familie Noordhuis rijden we richting Friesland om een bezoekje te brengen aan Arie Lievaart, trouw DBFS lid. Hier zullen we veulens bezichtigen van Diamant de Semilly en een dressuurveulen van Toto jr.

 

AUKE DE JONG EN PETRA STRIKWERDA

We sluiten de dag af bij DBFS-leden Auke de Jong en Petra Strikwerda, waar we onder meer veulens gaan zien van Hardrock Z, Zirocco blue en Le Quornet.

 

AANMELDEN

Leden van de DBFS kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dbfs.nl, geeft u daarbij ook aan met hoeveel personen (maximaal 2) u komt? Voor bezoekers aan onze activiteiten geldt dat zij minstens 16 jaar moeten zijn. We hopen u te zien op 1 augustus aanstaande!