Veulenvisite Wezenberg

Op zaterdag 21 juli bezoeken we de stallen van de familie Wezenberg voor onze jaarlijkse veulenvisite. Rasondernemer Bennie Wezenberg is oprichter van familieonderneming de Wezenberg Groep. Zijn grote passie voor (spring)paarden en fokkerij kan hij kwijt in Stal Wezenberg die hij samen met zoon Gert runt. En ook dat gaat succesvol.

Succesvolle fokkerij

Stal Wezenberg fokte onder anderen Baloubet de Rouet-zoon Arrayan, die onlangs onder Sergio Alvarez Moya deelnam aan de wereldbekerfinale. Vorig jaar had Wezenberg de kampioene van de CK Overijssel, de Casall-dochter Elin. De kersverse Nederlands kampioen springen Sterrehof’s Calimero (v.Quidam de Revel), komt uit de Libero H-dochter Maifa ster preferent. Wezenberg heeft deze merrie in eigendom gehad en verkocht haar drachtig van Quidam de Revel aan Stal Horn.

Veulenvisite Wezenberg veelbelovend

Wezenberg is binnen het KWPN actief geweest als bestuurslid (vanaf 2006) en later als voorzitter (vanaf 2011) van het bestuur van de afdeling IJsseldelta en van 2011 tot en met 2015 zat hij namens de regio in de Ledenraad. Hij is met hart en ziel betrokken bij de paardenfokkerij en stelt al jaren zijn accommodatie beschikbaar voor het organiseren van de lokale merriekeuringen. Op 21 juli zal de DBFS de stallen van de familie Wezenberg bezoeken. We kijken er naar uit!

Programma

Aanvang 15.00 uur Stal Wezenberg
Aansluitend hamburgers van de grill
+/- 19.00 uur einde programma

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 juli per mail via info@dbfs.nl onder vermelding van naam en aantal personen. (Maximaal 2.) Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. We kijken uit naar uw komst!
De locatie is Veilingweg 1, 8271 PX IJsselmuiden.