AcTIVIteiten

Wat een fantastisch ontvangst op Stoeterij van Kleef

Tijdens een zonovergoten middag op 14 mei waren we te gast bij Mark van Kleef en Kelly van Wijk op hun prachtige locatie te Ede. We werden verrast met vers geboren veulens, veulens van enkele weken en veulens van meerdere weken oud. Allen genetische pareltjes uit befaamde stammen. Merrielijnen van onder andere  Narcotique de Muze, Oriënt Espress HDC, van het Schaeck en Ratina.

Meerdere nakomelingen uit één moeder werden besproken onder het bezielend oog van Zangersheide veulencontroleur Yves de Lathouwer: die zelfs zijn verjaardag vierde op deze dag! Er was veel hoor en wederhoor door eigenaren Mark en Kelly, Yves en onze leden wat een leuk samenspel opleverde.

Wat een ongelofelijk prettig samenzijn, fantastisch dat er veel gepraat en gediscussieerd werd over welke combinatie het beste leek gelukt. Over enkele jaren weten we meer:  alle paarden op de stoeterij van Van Kleef krijgen een kans om zich te bewijzen in de springring.

Ook kregen we de sportpaarden Hannibal VK en Fantastic Style gereden door Doron Kuipers onder het zadel te zien. Natuurlijk was de afsluiting weer heel belangrijk, heerlijk eten, met een lekker wijntje of biertje. Speciale dank voor Kelly, Mark en Yves voor hun openheid. Dank ook allemaal voor het komen, en graag tot ziens op onze volgende activiteit!