Workshop online marketing hippische sector geslaagd!

De workshop online marketing hippische sector was bijzonder geslaagd. Op 15 juni kwam een mooie groep DBFS-leden bijeen in Hotel van der Valk Breukelen. Medeoprichter Dirk-Willem Rosie sprak op gepassioneerde wijze over Horsetelex. Voor veel aanwezigen was het een openbaring wat er allemaal mogelijk met het platform is.

 

Advertenties op Horsetelex

Dirk Willem Rosie liet op praktische wijze zien hoe een Horsetelex account ingericht kan worden. Ook maakten de aanwezigen kennis met functionaliteiten van de twee andere platforms van de website, Results en Sales. Alle leden van de DBFS ontvangen bij hun lidmaatschap een gratis Horsetelex TOP-abonnement. Met dit abonnement kunt u vijf gratis advertenties plaatsen op Horsetelex Sales. Inloggen kan met uw bestaande Horsetelex-account. (Dit geldt ook voor Horsetelex Results.)

 

Online marketing hippische sector

Aansluitend sprak Anne Meester van Hippic Projects en Venhuis Communicatie Producties de aanwezigen bij over de mogelijkheden van online marketing binnen de hippische sector. Hoe vinden toekomstige klanten uw website? Wat zijn de mogelijkheden van Facebook en Instagram? En hoe valt u op tussen alle anderen? Door gebruik te maken van handige t0-do lijstjes konden de aanwezigen checken wat zij nog kunnen verbeteren. Een kleine greep uit de tips die Anne gaf:

 

To do op uw website

Laat een website maken die je zelf kunt vullen met berichten, foto’s en teksten. Draag er zorg voor dat de website geschikt is voor mobiele bezoekers. Steeds meer mensen bezoeken de site mobiel. Plaats regelmatig nieuwe berichten op de site. Zo zien bezoekers met wat voor bedrijf ze te maken hebben, maar daarnaast is het ook goed voor de vindbaarheid van de site in zoekmachines. Een zeer geslaagde middag waar veel mensen een hoop van hebben opgestoken.

 

 

Voordelen DBFS-lidmaatschap

Ook gebruikmaken van de mogelijkheden binnen het Horsetelex TOP-abonnement en de andere voordelen van een DBFS-lidmaatschap? Meld u dan aan als DBFS-lid.