AcTIVIteiten

Veulenvisite Zuid-Nederland

Na de succesvolle veulenvisite van afgelopen zaterdag organiseren we 22 augustus weer een veulenvisite. Dit keer bezoeken we drie mooie adressen Zuid-Nederland. Uiteraard met inachtneming van de nog steeds geldende landelijke regels.

VHL STABLES

We beginnen onze visite bij VHL Stables. VHL Stables is een onderneming gespecialiseerd in het opleiden en verkopen van paarden tot Grand Prix niveau. VHL Stables is opgericht door Joris van Helmond en Erika Lickhammer, de kracht van de onderneming is de combinatie van deze twee personen. Het specialisme van deze twee personen is heel verschillend en dat is het geheim van hun succes.

HENGSTENHOUDERIJ VAN BOMMEL

Claartje Ruis en Theo Alders runnen samen Hengstenhouderij van Bommel. Het bedrijf staat bekend om service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en liefde voor het vak en de paarden. Ieder jaar weer opnieuw, proberen wij u hengsten aan te bieden die kunnen leiden tot een goed fokproduct, dat goede resultaten kan behalen in zowel de sport als fokkerij.

JOS SWINKELS

We sluiten de dag af bij DBFS-lid Jos Swinkels. Het fokdoel van Swinkels is simpel: een heel goed springpaard fokken. “Het zou mooi zijn als je op een gegeven moment je fokproducten terugziet op tv en concoursen.” We zijn benieuwd naar zijn drie veulens. Aansluitend zullen we gezamenlijk dineren in de buurt.

PROGRAMMA

Het dagprogramma ziet er ongeveer als volgt uit:
12:00 uur ontvangst bij VHL Stables
ca. 14:00 uur ontvangst bij Hengstenhouderij van Bommel
ca. 16:00 uur ontvangst bij Jos Swinkels
aansluitend: diner

Een exacte tijdsplanning en de adresgegevens van de locaties volgen.

AANMELDEN

Leden van de DBFS kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dbfs.nl, geeft u daarbij ook aan met hoeveel personen (maximaal 2) u komt? Voor bezoekers aan onze activiteiten geldt dat zij minstens 16 jaar moeten zijn. We hopen u te zien op 22 augustus aanstaande!