AcTIVIteiten

Zondag 29 augustus: veulenvisite!

Na een lange tijd zonder evenementen organiseren we 29 augustus weer een veulenvisite. Dit keer bezoeken we GPH Stud. Uiteraard met inachtneming van de nog steeds geldende landelijke regels. We gaan er dus van uit dat u 1,5 meter afstand van elkaar blijft en afmeld wanneer u klachten ervaart. Om deze reden houden we het dit keer ook bij één adres.

Henk en Sannah Angenent runnen samen GPH Stud in Woubrugge. Sinds 2006 houdt het echtpaar zich bedrijfsmatig bezig met de fokkerij. Sannah kennen we als oud-DBFS voorzitter natuurlijk goed. Het bedrijf heeft ondertussen fokmerries, sportpaarden en opfok maar is ontstaan uit de hobby. Henk in een mooi artikel op www.kwpn.nl: “Als je het goed wilt doen, moet je je volledig op de fokkerij toeleggen. Want het is te intensief om het er ergens naast te doen. Daarom hebben we in 2010 de laatste koeien verkocht en focussen we ons volledig op de paarden en -fokkerij”, vertelt Henk Angenent, die zich jarenlang bezig hield met melkveehouderij en het kweken van spruiten. We zijn erg benieuwd naar hun veulens én het verhaal achter de fokkerij.

PROGRAMMA

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
-ontvangst bij GPH Stud
-Aansluitend barbecue

AANMELDEN

Leden van de DBFS kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dbfs.nl, geeft u daarbij ook aan met hoeveel personen (maximaal 2) u komt? Voor bezoekers aan onze activiteiten geldt dat zij minstens 16 jaar moeten zijn. Helaas geldt voor deze activiteit een maximum van 50 personen. Meld u dus snel aan. We hopen u te zien op 29 augustus aanstaande!